Informatii tel: 0733.301.311 * Program : Luni - Vineri: 8.30 - 16.30  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizaţi în calitate de utilizator / vizitator beneficiază de prelucrare numai în scopul oferirii în condiţii optime a serviciilor asociate site-ului  www.sculeforest.ro .

Site-ul  www.sculeforest.ro este administrat de societatea FOREST Technology srl.

Prin completarea formularului de înregistrare de pe www.sculeforest.ro, utilizatorul declară că îşi dă, în mod expres şi neechivoc, consimţământul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate şi folosite în viitor de către administratorii www.sculeforest.ro în următoarele scopuri:

 - Stabilirea contactului cu clienţii;

 - Prelucrarea comenzilor;

 - Participarea la concursuri, promoţii;

 - Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);

 - Transmiterea de oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing privind activitatea www.sculeforest.ro şi a terţilor cu care www.sculeforest.ro  are relaţii de orice natură (inclusiv comerciale).

Compania va reţine datele personale şi le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situaţia contului de pe www.sculeforest.ro , privind evoluţia şi starea comenzilor, precum şi în evaluarea produselor şi serviciilor oferite.

Informaţiile solicitate în cazul plăţilor on-line intră sub incidenţa condiţiilor de utilizare a procesatorilor de plăţi, iar www.sculeforest.ro nu va solicita şi nu va stoca nici un detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri în legătură cu aceşti termeni de confidenţialitate, nu ezitaţi să ne contactaţi prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email comenzi@sculeforest.ro.

 

  
  
  
   
  
 Click pentru detalii