Informatii tel: 0733.301.311 * Program : Luni - Vineri: 8.30 - 16.30  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Confidentialitate

POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Operatorul datelor cu caracter personal

FOREST Technology srl, cu sediul social in Oradea,strada Anatole France nr.5, inmatriculata la registrul comertului cu nr. J05/310/2003, avand codul unic de inregistrare (CUI) RO15290182 este operatorul in relatia cu datele dvs. cu caracter personal.

Un obiectiv deosebit de important este protejarea datelor personale furnizate de vizitatorii site-ului www.SculeForest.ro (denumit în continuare: site) operat de Operator, de persoanele care comandă și se înregistrează pe site si în plus de vizitatorii spațiilor comerciale ale Operatorului ( denumiţi în continuare: Utilizatori / Clienti ) în timpul procesului de înregistrare / comandă / de solicitare a informațiilor digitale ale utilizatorilor / de vizitare a spaţiilor comerciale, precum și asigurarea dreptului Utilizatorilor la autonomie privind activitatea de informare, care este furnizata de Operator în conformitate cu prezenta Politica.

FOREST Technology srl considera ca datele dvs. sunt foarte importante si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora respectind legile in vigoare. Politica noastra de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal descrie informatiile cu caracter personal pe care le colectam de la dvs. sau pe care le furnizati si modul in care aceste informatii pot fi utilizate sau divulgate de noi.

FOREST Technology srl se angajează sa nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și sa le folosească numai in scopul stabilirii contactului cu clienții săi precum si in scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului www.SculeForest.ro si a ofertelor acestuia. Nu încurajam spam-ul si nu furnizam adresa dumneavoastră de e-mail unor terțe persoane fizice sau juridice.

Site-ul nostru, prezinta o gamă largă de produse destinate cumpărării on-line. Operatorul gestionează și prelucrează datele primite la identificarea Utilizatorilor pentru a executa comenzile efectuate de aceștia. Operatorul gestionează toate datele care sunt considerate ca fiind personale și sunt încărcate de către Utilizatori în timpul vizitelor lor pe site sau în timpul utilizării serviciilor site-ului. Operatorul îşi oferă serviciile și gestionează datele personale ale Utilizatorilor în deplină conformitate cu reglementările relevante efective și asigură securitatea Utilizatorilor în timpul sesiunii on-line a acestora de pe site. FOREST Technology srl gestionează și procesează datele personale ale Utilizatorilor în conformitate cu cerințele legale efective - în special cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și abrogarea Directivei 95/46/CE (27 aprilie 2016, denumită în continuare: GDPR) - asigură securitatea acestora, ia toate măsurile tehnice și organizatorice necesare, stabilește în plus normele de procedură, care sunt necesare pentru a respecta prevederile legale relevante și alte recomandări.

In momentul adoptarii acestei Politici, Operatorul a luat în considerare reglementarea relevantă și recomandările internaționale importante, și anume:

-Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE;

-Legea VI din 1998 privind Convenția pentru protecția persoanelor cu privire la Prelucrarea Automată a Datelor cu Caracter Personal. Strasbourg, 28 ianuarie 1981

Datele cu caracter personal furnizate de către utilizatorii site-ului in scopul de a avea acces sau de a plasa comenzi pentru achizitionarea anumitor produse sunt protejate conform Legii 677/2001 referitor la protecția persoanelor sau in ceea ce privește procesarea datelor personale si libera circulație a acestor date.

Informațiile solicitate prin formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, pentru livrarea produselor comandate si anunțarea promoțiilor in curs si nu vor fi furnizate catre terțe parți. Este necesar sa ne furnizați datele solicitate prin formularul de comanda in vedera intocmirii facturii si livrarii produselor. Refuzul dvs. in aceasta privința ( de a furniza aceste informații) determina anularea comenzii.

Acestea sunt informațiile pe care dumneavoastră le furnizați in cunoștința de cauza, de obicei pentru un scop explicit. Aceasta informație va fi păstrata in siguranța si va fi folosita doar pentru scopul pentru care ne-ați dat permisiunea.

Sunt două tipuri de informații pe care le colectam de la utilizatorii noștri: date personale furnizate si informatii culese in timpul vizitarii site-ului.

Colectăm doar informaţiile cu caracter personal pe care dvs. doriţi să ni le oferiţi sau a căror furnizare este necesară pentru ca noi să vă oferim şi să îmbunătăţim serviciile noastre. Colectăm atât informaţii cu caracter personal precum nume, adresă poştală, adresă de mail, cât şi informaţii indirecte cum ar fi "cookies", informaţii referitoare la conexiune sau la sistemul de operare pe care il folositi. Site-ul nostru utilizeaza "cookies", o tehnologie de stocare a datelor în calculatorul dumneavoastră cu ajutorul funcţionalităţii browser-ului pe care il folositi. Numeroase site-uri folosesc această tehnologie deoarece cookies-urile permit administratorului de site să afle, de exemplu, dacă calculatorul (şi probabil utilizatorul său) a vizitat site-ul nostru anterior. De obicei, vă puteţi modifica browser-ul pentru a împiedica utilizarea cookies-urilor, însă, în cazul în care veţi face asta, este posibil ca site-ul să nu mai funcţioneze în mod corespunzător sau chiar deloc. Informaţiile stocate în cookie sunt utilizate pentru a vă identifica. Aceasta ne permite să va oferim un serviciu eficient şi să descoperim modelele de comportament ale vizitatorilor site-ului.

Folosim doar informațiile acceptate de obicei prin intermediul browser-ului pe care îl folosiți. Adunam informații generale despre paginile pe care vizitatorii site-ului nostru le accesează (timpul de incarcare al site-ului nostru, timpul de descărcare al unei pagini, etc.). Toate aceste informații sunt colectate pentru a îmbunătății continuu calitatea serviciilor pe care vi le oferim. Mai pot fi colectate si informații despre tipul browser-ului si domeniul folosit, adresa IP, etc., care ne vor ajuta sa înțelegem mai bine nevoile clienților noștri si sa va putea oferim o experiența on-line cat mai plăcuta atit pe termen scurt cit si pe termen lung. Nu exista posibilitatea prin care sa va putem identifica ca persoana din folosirea acestui tip de informație.

Daca nu doriți sa furnizați acest tip de informație, trebuie sa folosiți browser-ul intr-o maniera mai sigura, fie făcând uz de browsere specifice si adrese de IP dinamice, fie sa nu folosiți site-ul nostru. Nu consideram ca oferirea de astfel de informații implica un risc de securitate și de confidențialitate.

Scopul gestionării datelor

Va facem cunoscute modalitatile si scopurile in care colectam datele dvs., care sunt situatiile in care le transferam, precum si drepturile si optiunile de care dispuneti in acest sens. Totodata, va vom prezenta modul in care prelucram datele cu caracter personal in gestionarea relatiei cu clientii, cel mai adesea pentru a va tine la curent cu cele mai recente evolutii in domeniu sau produse noi aparute.

-       efectuarea comenzilor (nume, adresă de livrare)

-       controlul executării serviciului (nume, număr de telefon, adresă de e-mail)

-       prevenirea abuzurilor (nume, număr de telefon, adresă de e-mail)

-       identificarea Utilizatorilor și diferențierea între aceştia (numele, data nașterii, numărul de telefon, adresa de livrare, adresa de facturare, adresa de e-mail, numele de utilizator, parola)

-       contact (nume, număr de telefon, adresa de e-mail)

-       marketing direct (nume, e-mail)

-       exercitarea drepturilor privind relatia juridica cu utilizatorii (clientii) (numele, adresa de facturare, numarul de telefon, adresa de e-mail)

-       indeplinirea obligatiilor (nume, adresa de facturare, adresa de livrare, adresa postala)

-       emiterea facturilor (numele, adresa de facturare)

-       monitorizarea și înregistrarea preferințelor consumatorilor pentru a recomanda Utilizatorilor site-uri personalizate (profilare: nume și date de comandă)

-       securitatea proprietății, investigarea și prevenirea actelor ilegale (înregistrarea imaginilor).

Datele cu caracter personal pe care le prelucram, pot include:

-       informatii de contact, cum ar fi numele dumneavoastra, denumirea postului, adresa postala, adresa profesionala, numarul de telefon, numarul de telefon mobil, numarul de fax si adresa de e-mail, data nasterii, inregistrari si copii ale corespondentei (inclusiv adrese de e-mail), in cazul in care ne contactati si accesati on-line serviciile de achizitii de produse oferite de site-ul nostru, dar si serviciile de curierat, pentru livrarea produselor comandate.

-       informatii suplimentare prelucrate in contextul unui raport contractual cu societatea noastra sau comunicate in mod voluntar de catre dumneavoastra, cum ar fi: plati efectuate, informatii privind solictarile dvs. relative la o categorie de produse / servicii

-       detalii ale vizitelor dumneavoastra la punctele noastre de lucru, la sediu sau orice alte detalii cu privire la modul in care interactionati cu noi;

-       informatii pe care le colectam cand navigati pe site-ul nostru, inclusiv adrese IP, cookie-uri sau tehnologii similare

Scopul pentru care colectam și prelucram datele dvs. cu caracter personal, informatiile pe care le colectam despre dumneavoastra sau pe care ni le furnizati dumneavoastra, inclusiv informatii cu caracter personal, este urmatorul:

-       livrarea produselor comandate

-       contactarea dvs. in cazul aparitiei unor probleme la livrarea produselor

-       reclama, marketing si publicitate, activitati de promovare a produselor si serviciilor societatii FOREST Technology srl, desfasurarea campaniilor promotionale, transmiterea de newsletter-e, de urmarire si monitorizare a vanzarilor de servicii și a comportamentului consumatorului.

-       pentru a da curs solicitarilor dvs, cu privirea la serviciile si produsele noastre

-       analizarea si imbunatatirea serviciilor si comunicarilor noastre catre dvs., inclusiv efectuarea de sondaje in randul clientilor cu privire la nivelul de satisfactie cu privire la serviciile noastre (intrucat avem un interes legitim sa ne imbunatatim in mod continuu serviciile)

-       pentru a putea gestiona si administra relatia contractuala cu toti clientii nostri

-       pentru a ne prezenta site-ul si continutul acestuia intr-un mod adecvat si eficient pentru dvs. si computerul dvs, in vederea eficientizarii colaborarii noastre;

-       pentru a va furniza informatiile suplimentare pe care ni le solicitati

-       pentru a va informa despre noile noastre produse sau despre modificarile aduse acestora, inclusiv direct marketing sau evenimente promotionale odata ce avem acordul dvs.

-       in orice scop aferent si/sau auxiliar oricaruia dintre cele de mai sus, sau in orice alt scop pentru care datele dvs. cu caracter personal ne-au fost furnizate, cu respectarea legislatiei in vigoare.

Utilizatorii își pot da consimțământul personal sau electronic prin utilizarea site-ului și prin înscrierea la newsletter / bifarea căsuței în timpul procesului de înregistrare / efectuare a comenzilor / solicitarea de informații ale Utilizatorului pentru a-i contacta în scopul marketingului direct sau al publicității electronice (newsletter, e-mail, SMS, etc.) utilizând contactele furnizate. Consimțământul poate fi retras oricând, fără vreo taxă, limitări și justificări; în plus, consimțământul poate fi retras într-un mod care este stabilit în publicitatea electronică. De asemenea,consimțământul poate fi retras printr-o declarație trimisă la sediul social al Operatorului. În cazul unei comenzi în așteptare,retragerea consimțământului ( pentru newsletter-e ) nu afectează executarea comenzii. În conformitate cu Art. 7 Punctul (3) și Art. 13 Punctul (2) lit. (c) din GDPR, retragerea consimțământului nu afectează legalitatea gestionării și prelucrării datelor în trecut.

În toate cazurile în care Operatorul intenționează să utilizeze datele personale furnizate în alte scopuri decât scopul original al înregistrării, acesta trebuie să îl informeze pe Utilizator și să primească consimțământul direct prealabil al acestuia, oferind în plus utilizatorului posibilitatea de a interzice utilizarea datelor sale personale.

FOREST Technology srl realizează înregistrare cu camera video în spațiile comerciale în scopuri de securitate, detectare a infracţionalităţii și prevenirea criminalității, care este stocată timp de până la 30 de zile lucrătoare. În ceea ce privește înregistrarea imaginii, utilizatorul este avertizat de către Operator printr-un semn plasat în loc vizibil în spațiile de vânzare cu amănuntul. Persoana vizată își dă acordul prin intrarea în spațiul de vânzare al magazinului, ca imaginea sa să fie înregistrată. În cazul în care Utilizatorul nu acceptă înregistrarea imaginilor acesta poate face comenzi online și poate utiliza alt serviciu de relații cu clienții (chat, e-mail). În caz contrar, baza legală pentru gestionarea și prelucrarea datelor este Art. 6 Punctul (1) lit. d) și f) din GDPR.

Câteva date ale Utilizatorului, cum ar fi adresa IP, alte date de trafic și date comportamentale, sunt înregistrate pentru a calcula numărul de vizitatori al site-ului ( traficul ) și pentru a identifica potențialele erori și incidente care pot apărea. Aceste date sunt gestionate de noi numai pentru perioada de timp necesară și nu sunt legate de acele date care sunt necesare pentru a verifica identitatea Utilizatorului. Gestionarea și prelucrarea datelor pot fi efectuate pe serverele unor terțe părți.

Temeiurile legislative pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Operatorul gestionează datele cu caracter personal pe baza trimiterii la temeiul juridic de mai jos al gestionării datelor :

-       nume, adresă de livrare, adresa de facturare - Articolul 6 Punctul (1) lit. (c) din GDPR

-       consimțământul voluntar al persoanei interesate - Articolul 6 Punctul (1) lit. a) din GDPR),

-       interesul legal al utilizatorului și operatorului - Articolul 6 Punctul 1) lit. d) și f) din GDPR;

-       înregistrarea imaginilor și a sunetului,

-       gestionarea contractuală a datelor - Articolul 6 Punctul (1) lit. (b) din GDPR;

-       numele, adresa de livrare, adresa de facturare,

-       solicitării de informații de către Utilizator prin e-mail – Art. 6. Punctul (1) lit. b) şi f) din GDPR (nume, adresă de e-mail).

Operatorul declară că, în cazul neîndeplinirii obligațiilor, baza legală pentru prelucrarea datelor conform Art. 6 Punctul (1) lit. (b) din GDPR (contractual) este convertită în temeiul juridic prevăzut la Art. 6 Punctul (1) lit. (b) și (f) din GDPR (interes legal). Operatorul gestionează datele Utilizatorului stabilite mai sus și pe baza consimțământului voluntar al persoanei interesate (Articolul 6 Punctul (1) lit. a) din GDPR) și a obligației contractuale (Art. 6 Punctul (1) lit. b) din GDPR; nume, adresa de livrare, adresa de facturare).

Utilizatorul îşi dă consimțământul personal sau electronic prin utilizarea site-ului și prin acceptarea casetei în timpul procesului de înregistrare / efectuare a comenzilor / solicitarea de informații ale Utilizatorilor. Utilizatorul are dreptul să îşi retragă consimțământul oricând și, în același timp, să solicite ștergerea datelor sale sau să modifice datele furnizate. În cazul comenzii în așteptare, retragerea consimțământului este considerată ca fiind o anulare a comenzii, care trebuie comunicată Utilizatorilor de către Operator împreună cu răspunsul la cererea sa de ștergere a datelor întrucât Art. 6. Punctul (1) lit. f) din GDPR prevede că Operatorul este îndreptățit să gestioneze datele Utilizatorului până când părțile nu își achită obligația contractuală. Conform Art. 7 Punctul (3) și Art. 13 Puntul (2) litera (c) din GDPR, retragerea consimțământului nu afectează legalitatea gestionării datelor în trecut.

In cazul inregistrarii imaginilor gestionarea datelor personale ale Utilizatorului (imaginile inregistrate) se face în scopurile legate de asigurarea calității, securitatea proprietății, prevenirea și investigarea infracțiunilor în conformitate cu Art. 6 Punctul (1) lit. f) din GDPR, cu proporționalizarea drepturilor de protecție a datelor cu caracter personal în vederea aplicării intereselor legitime ale Operatorului și ale terților.

Pe scurt, orice operațiune de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal va fi efectuată pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:

-       prelucrarea este necesara pentru incheierea / executarea unui contract la care dvs. sunteti parte

-       prelucrarea este necesara in vederea respectarii unei obligatii legale a operatorului

-       prelucrarea este efectuata in baza acordului dvs.

-       prelucrarea este necesara in vederea protejarii intereselor dvs. vitale sau ale altei persoane fizice

-       prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime ale FOREST Technology srl sau ale unui tert, cu exceptia cazurilor in care interesele sau drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza asupra acestor interese

Durata prelucrarii datelor

Datele dvs. cu caracter personal vor fi pastrate pentru o perioada de timp necesara indeplinirii scopurilor indicate mai sus sau respectiv pe perioada in care ne aflam in relatii contractuale. Vom inceta sa le prelucram cand va retrageti consimtamantul si / sau nu mai exista motive care justifica prelucrarea acestora in continuare.

Durata gestionării datelor:

În cazul utilizatorilor neînregistrați - 2 ani de la atingerea obiectivului de gestionare a datelor (livrarea comenzii, emiterea unei facturi) sau până la data stabilită de lege.

Informațiile de facturare (numele, adresa de facturare) sunt păstrate timp de 10 ani începând de la emiterea facturii.

În cazul utilizatorilor înregistrați 2 ani de la ștergerea profilului sau executarea ultimei comenzi în cazul în care comanda a fost plasată înainte de ștergere care nu a fost livrată înainte de data ștergerii pentru data stabilită anterior.

În ceea ce privește înregistrările de imagini din spațiile comerciale ale Operatorului, durata gestionării și procesării datelor este de 30 de zile. Dacă stocarea înregistrărilor nu este necesară în această perioadă, înregistrările vor fi șterse automat. Dacă este justificat (de exemplu dacă află că acest conținut poate fi folosit ca dovadă în proces oficial) Operatorul procesează captura imaginii până la atingerea scopului (în timp ce așteaptă la decizia finală).

Utilizatorul are dreptul să retragă consimțământul pentru prelucrarea și gestionarea datelor și să solicite ștergerea datelor sale sau să își modifice datele. În cazul comenzii în așteptare, retragerea consimțământului pentru gestionarea datelor este considerată ca anulare a comenzii, fapt care este adus la cunoștința Utilizatorului de către Operator întrucât în conformitate cu Articolul 6, Punctul (1) lit. f) din GDPR Operatorul are dreptul de a gestiona datele Utilizatorului până când părțile nu vor fi restabilit starea inițială. În conformitate cu Art. 7, Punctul (3) și Art. 13 Punctul (2) lit. (c) din GDPR, retragerea consimțământului nu afectează legalitatea gestionării datelor în trecut.

În cazul în care datele cu caracter personal au fost înregistrate pe baza consimțământului Utilizatorului, Operatorul va putea prelucra datele înregistrate acolo unde este necesar, dacă nu este prevăzut altfel de lege:

a)         pentru respectarea obligației legale ce revine Operatorului

b)         în scopul intereselor legitime urmărite de Operator sau de un terț, dacă executarea acestor interese este considerată proporțională cu limitarea dreptului de protecție a datelor cu caracter personal,fără acordul ulterior al persoanei vizate sau după ce persoana vizată și-a retras consimțământul.

Detalii de utilizare

Putem colecta informatii statistice cu privire la echipamentele utilizate de dvs., actiunile si tiparele de navigare ale utilizatorilor site-ului nostru, detalii despre utilizare si detalii despre adresele de IP. Aceste informatii provin din vizita si navigarea dvs. pe site. Informatiile pot include:

-       trafic, date privind jurnale si alte date de comunicare

-       informatii cu privire la resursele pe care le accesati

-       informatii cu privire la computerul si conexiunea dumneavoastra la internet inclusiv adresa dumneavoastra IP, sistemul de operare si tipul de browser

-       cookie-uri.

Putem obtine informatii referitoare la utilizarea generala a internetului de catre un utilizaror al site-ului nostrum folosind cookie-uri. Un cookie este un mic fisier stocat pe hard drive-ul computerului dumneavoastra. Utilizarea cookie-urilor ne ajuta sa ne imbunatatim site-ul si sa oferim un serviciu mai bun si mai personalizat, ceea ce ne permite sa:

  1. Estimam segmentul de clienti si tiparele de utilizare
  2. Stocam informatii referitoare la preferintele dvs., ceea ce ne permite sa ne personalizam site-ul inconformitate cu interesele individuale ale clientilor
  3. Sa va recunoastem atunci cand reveniti pe site-ul nostru. Puteti refuza sa acceptati cookie-uri prin activarea setarii corespunzatoare din browserul dvs. Daca nu ati activat setarea browserului dvs. in asa fel incit sa refuze cookie-urile, sistemul dvs. va continua sa accepte cookie-uri atunci cand va directionati browser-ul catre site-ul nostru.

Detalii privind sistemul de camere care funcționează în spațiile comerciale

Operatorul efectueaza înregistrarea imaginii la spațiile comerciale printr-un sistem electronic de supraveghere care nu înregistrează niciun sunet pentru a supraveghea spațiile. Scopul înregistrării este de a proteja viețile, integritatea corporală, libertatea personală a persoanelor care lucrează în spațiile comerciale și protecția proprietății si a bunurilor plasate în spațiile comerciale. Prevenirea, întreruperea și dovedirea posibilelor încălcări nu pot fi asigurate prin alte mijloace

Pentru a-i informa pe Utilizatorii în cauză, Operatorul trebuie să pună informații și avertizări cu privire la funcționarea sistemului de camere într-un loc vizibil în spațiile comerciale și în apropierea acestora, vizibile persoanelor care intenționează să intre.

Camere au fost instalate în spațiile comerciale, astfel:

Oradea, str.Anatole France nr.5 – 5 buc.

Revizuirea și salvarea imaginilor înregistrate poate fi efectuată exclusiv pentru a detecta, a dovedi încălcările în plus pentru a lua măsurile necesare împotriva încălcărilor. Revizuirea înregistrărilor și salvarea înregistrărilor trebuie să fie documentate descriind scopul și data revizuirii și salvării, datele persoanei care efectuează revizuirea, precum și toate măsurile necesare. Imaginile pot fi revizuite în timpul testelor ocazionale ale funcționării sistemului, de la care Operatorul ia înregistrările.Orice persoană al cărei drept sau interes legitim este preocupată de imagine are dreptul de a cere Operatorului să nu distrugă sau să ștergă imaginea (solicitarea de salvare) în decurs de 3 zile de la capturarea imaginii prin revendicarea dreptului sau interesului interesat.

Cererea de salvare poate fi depusă în mod electronic prin adresa de e-mail a serviciului de relații cu clienții sau în format tipărit la sediul social al Operatorului și, în plus, oral prin intermediul centrului telefonic sau la sediul de vânzare cu amănuntul. Cererea comunicată oral privind salvarea va fi confirmată de Operator prin e-mail.

Divulgarea si transferul informatiilor dumneavoastra.

Compania noastra poate divulga informatiile cu caracter personal pe care le obtinem de la dvs. catre terti doar pentru a respecta o hotararea judecatoreasca definitiva sau o alta obligatie de acest fel sau in cadrul unui schimb de informatii pentru protejarea impotriva fraudei, in vederea apararii drepturilor sau bunurile noastre sau partenerilor contractuali ai FOREST Technology srl (cum este cazul companiilor cu care FOREST Technology srl se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare).

Drepturile persoanei vizate

Drepturile de care beneficiati in legatura cu procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal sunt urmatoarele:

Dreptul de acces inseamna dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele dvs. cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele. Informatiile le veti primi in scris sau prin alte mijloace, inclusiv, atunci cand este oportun, in format electronic. Informatiile va vor putea fi furnizate si verbal. Cererea poate fi depusa fara niciun cost doar o data pe an. Informatiile va vor fi oferite fara intarzieri nejustificate si in orice caz in cel mult 30 de zile de la primirea cererii. Aceasta perioada poate fi prelungita cu doua luni atunci cand este necesar, tinandu-se seama de complexitatea si numarul cererilor. Veti fi informat cu privire la orice astfel de prelungire, in termen de 30 de zile de la primirea cererii.

Dreptul de a retrage consimțământul. Fiecare persoană vizată are dreptul să-și retragă consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în orice moment.

Dreptul la rectificare se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte.Rectificarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.

Dreptul la opozitie. Fiecare persoană vizată are dreptul de a se opune oricand, din motive care au legătură cu situația sa particulară, la prelucrarea datelor personale care o vizează, fapt care se bazează pe punctele (e) și (f) din Articolul 6(1) din Regulament. Aceasta se aplică și crearii de profiluri. Nu vom mai prelucra date personale în eventualitatea unei opozitii, decât dacă putem demonstra temeiuri convingătoare și legitime pentru prelucrare, care suprascriu interesele, drepturile și libertățile persoanei vizate, sau pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea drepturilor legale. Dacă efectuam prelucrari de date personale pentru scopuri de direct marketing, acolo unde exista un consimtamant prealabil, persoana vizată va avea dreptul să se opuna oricând la prelucrarea datelor sale personale pentru un astfel de marketing. Aceasta se aplică crearii de profiluri până în punctul în care este în relație cu un astfel de marketing direct. Dacă persoana vizată obiectează la prelucrarea realizată de noi pentru scopuri de direct marketing, atunci FOREST Technology srl nu va mai procesa datele sale personale în aceste scopuri. În plus, persoana vizată are dreptul, pe temeiuri legate de situația sa particulară, să obiecteze la prelucrarea datelor sale personale de către FOREST Technology srl pentru scopuri de cercetare științifică sau de cercetare istorică, sau pentru scopuri statistice, în conformitate cu Articolul 89(1) din Regulament, decât dacă prelucrarea e necesară pentru realizarea unei sarcini îndeplinite în interes public.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in care contestati exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegala, iar persoana se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea; in cazul in care subscrisa nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; in cazul in care persoana s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei respective.

Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un anumit format structurat,utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic, cu analizarea costurilor si riscurilor.Fiecare persoană vizată are dreptul sa solicite transferarea datelor cu caracter personal catre o terta persoana sau catre ea insasi .

Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") inseamna ca aveti dreptul de a solicita sa va stergem datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, inclusiv in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: nu mai exista raport in baza unui contract, acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; va retrageti consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; persoana vizată obiectează la prelucrare în conformitate cu articolul 21(1) din Regulament și nu există temeiuri legale pentru prelucrare, sau persoana vizată obiectează la prelucrare în conformitate cu articolul 21(2) din Regulament; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;

Dreptul de a formula o plangere autoritatii de supraveghere: in cazul in care persoana vizata apreciaza ca drepturile sale legitime in legatura cu operatiunile de prelucrare a datelor personale au fost incalcate, aceasta se poate adresa cu o plangere in acest sens Autoritatii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Pentru a va exercita aceste drepturi, puteti depune o cerere, semnata si datat in scris la adresa Oradea, Bihor, str. Anatole France nr.5 sau la urmatoarea adresa de email: gdpr@forest-tech.ro. In cazul in care aveti orice ingrijorare referitoare la o potentiala incalcare a dreptului dvs. privind confidentilalitatea datelor cu caracter personal, puteti sa ne transmiteti o reclamatie in acest sens pe adresa de mail de mai sus. Vom lua in considerare orice solicitari sau plangeri pe care le primim si va vom transmite un raspuns intr-un termen rezonabil, cu respectarea prevederilor legii.

Daca nu sunteti multumit de raspunsul nostru sau considerati ca prelucrarea este facuta cu incalcarea legislatiei aplicabile, puteti formula o plangere la autoritatea de supraveghere a datelor din Romania: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Newsletter

FOREST Technology srlvă da posibilitatea să primiți newsletter-e, prin care sa aflați informații despre oferte speciale, produse noi, etc. Pentru a primi aceste materiale trebuie să completați formularul de înscriere. Daca doriți sa nu primiți acest tip de mesaje, va rugam sa urmați instrucțiunile de dezabonare aflate la sfârșitul fiecărui material promoțional prin simpla accesare a link-ului de “Dezabonare”. Cererea de dezabonare nu va împiedica trimiterea de e-mail-uri de comunicare cu privire la comenzile pe care le faceți sau la întrebările pe care ni le adresați. Pentru a ne conforma obligatiilor legale de securitate si confidentialitate a datelor ce ne revin, atunci cand va exercitati unul dintre drepturile de care beneficiati in calitate de persoana vizata, este posibil sa va cerem sa va dovediti identitatea.

Posibilitatea contactului prin site

Site-ul www.SculeForest.ro conține informații care permit contactul electronic cu compania noastră, precum și comunicarea directă cu noi, prin includerea unei adrese de email generale. Dacă o persoană vizată ne contactează prin email sau prin formularul de contact, datele personale transmise de către aceasta in mod voluntar sunt stocate automat. Astfel de date personale, transmise în mod voluntar de către o persoană vizată către operator, sunt stocate pentru scopul prelucrarii și contactării persoanei vizate

Link-uri către alte site-uri.

Site-ul www.SculeForest.ropoate conține link-uri către alte site-uri, dar nu poate fi considerat responsabil pentru practicile de confidențialitate ale acestora, de publicitate, de produse si/sau de conținut. Daca aveți întrebări cu privire la politica acestora de confidențialitate va rugam sa ii contactați direct.

Securitatea datelor, masuri de securitate, responsabilul cu protecția datelor

FOREST Technology srl ia toate măsurile necesare pentru păstrarea confidenţialităţii şi securităţii informaţiilor cu caracter personal pe care dumneavoastră ni le trimiteţi. Datele cu caracter personal pe care le deţinem vor fi păstrate în siguranţă, în cadrul sistemelor noastre, în conformitate cu politica noastră internă privind confidentialitatea şi securitatea datelor.

Operatorul are obligația necondiționată și irevocabilă de a asigura protecția datelor personale ale Utilizatorului. Operatorul este responsabil de asigurarea conformității partenerilor implicați în controlul și prelucrarea în continuare a datelor cu caracter personal, asigurând astfel protecția necesară a datelor cu caracter personal.

Operatorul are obligația de a prezenta Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau autorității de supraveghere competente respective, în conformitate cu Art. 46 punctul (3) din GDPR, acordurile și modificările acestora prevăzute în prezenta secțiune

In ceea ce privește gestionarea și stocarea datelor cu caracter personal furnizate de Utilizatori, Operatorul va acționa cu cea mai mare atenție. In domeniul securității IT, Operatorul utilizează cele mai eficiente și mai moderne instrumente și proceduri disponibile în mod rezonabil.

Operatorul planifică și implementează operațiile de gestionare a datelor pentru a proteja confidențialitatea utilizatorilor afectați. Operatorul asigură securitatea datelor și ia măsurile tehnice și organizatorice și stabilește normele procedurale pentru a pune în aplicare prevederile altor reguli privind confidențialitatea și protecția datelor.

Operatorul protejează datele prin mijloace adecvate împotriva oricărui acces neautorizat, modificării, transmiterii, dezvăluirii, ștergerii sau distrugerii, precum și distrugerii sau deteriorării accidentale, în plus, indisponibilitatea care rezultă din schimbarea tehnologiei utilizate.Pentru a proteja datele gestionate electronic, Operatorul asigură utilizarea mijloacelor unei soluții tehnice adecvate pentru ca datele stocate să nu poată fi legate direct și atribuite Utilizatorului respectiv, cu excepția cazului în care acest lucru este permis de lege.

Operatorul a ales instrumentele IT pentru gestionarea datelor personale în timp ce furnizează serviciul și le utilizează pentru a face ca

a) datele gestionate să fie la dispoziția persoanelor îndreptățite (disponibilitate);

b) datelor gestionate să le poată fi verificată autenticitatea și certificarea (autenticitatea gestionării datelor)

c) datele gestionate să fie certificate pentru lipsa modificării (integritatea datelor)

d) datele gestionate să fie protejate împotriva accesului neautorizat (confidențialitatea datelor).

Operatorul asigură securitatea gestionării datelor prin măsuri tehnice și organizatorice care asigură nivelul de securitate necesar adecvat riscurilor de gestionare a datelor.

Sistemul IT al Operatorului este protejat împotriva fraudei, a spionajului, a sabotajului, a vandalismului, a incendiilor și a inundațiilor legate de IT, precum și a virușilor de calculator, a spargerilor de computere și a atacurilor de negare a serviciilor. Operatorul oferă securitate prin proceduri de securitate la nivel de server și de aplicație.

Mesajele electronice transmise prin Internet independent de protocoale (e-mail, web, ftp etc.) sunt vulnerabile la amenințările de rețea care pot duce la activități frauduloase sau la dezvăluirea sau modificarea informațiilor. Pentru a proteja astfel de amenințări, Operatorul va lua toate măsurile de precauție care ar putea fi așteptate de la el. Operatorul monitorizează sistemele pentru a capta toate pericolele de securitate și pentru a furniza dovezi privind orice incident de securitate. Cu toate acestea, este evident că Internetul nu este 100% sigur. Operatorul nu va fi răspunzător pentru niciun fel de daune cauzate de atacurile inevitabile efectuate, în ciuda îngrijirii maxime preconizate.

Responsabilul cu protecția a datelor

Operatorul declară că nu este obligat să dețină un responsabil de protecție a datelor, prin urmare Operatorul nu are un responsabil cu protecția datelor.

Modificări si completari ale Politici de confidențialitate si securitate a datelor

Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că prezenta Politică este parte integrantă a Termenilor si condiţiilor de utilizare a acestui site şi este parte integrantă a Contractului încheiat între noi şi dumneavoastră. Este posibil ca, din când în când, pe masura ce legislatia ne-o va impune sau va fi nevoie in contextul actual, să modificăm prezenta Politică, în întregime sau parţial. Orice modificări aduse prezentei Politici vor intra în vigoare imediat în momentul postării politicii revizuite pe site. În funcţie de natura modificării, vom anunţa acest lucru pe pagina site-ului, sau prin email, dacă detinem adresa dumneavoastră . In cazul in care modificarile vor fi de esenta poate fi necesar un nou acord al dvs, in vederea prelucrarii datelor, pe care vi-l vom solicita in mod expres. Cu toate acestea, prin utilizarea în continuare a site-ului după întreprinderea oricărei modificări, se va considera că aţi fost de acord cu respectivele modificări. În cazul în care nu sunteţi de acord cu termenii prezentei Politici, după cum aceasta poate fi modificată din când în când, în întregime sau parţial, trebuie să încetaţi utilizarea site-ului www.SculeForest.ro .Orice persoană vizată ne poate oricând contacta în mod direct cu orice întrebări sau sugestii în legătură cu protecția datelor cu caracter personal la următoarea adresă de e-mail gdpr@forest-tech.ro

Pentru informare si suport, ne puteți contacta la adresa contact@forest-tech.ro , iar pentru sesizări si reclamații, la adresa office@forest-tech.ro .

Actualizare 24.05.2018

  
  
  
  





  

Marturiile clientilor

 

Perfect! Am sunat pentru orice mica nelamurire si mi s-a raspuns intr-un mod calm si civilizat. In legatura cu ce scria la bonus am primit tot, nu...

Cristea Florin, Unirea

Vezi mai multe marturii
 
  

  
  
  
   
  
 Click pentru detalii