Cum caut

1.Căutarea dupa cod.

Pentru a putea comanda o piesă de schimb trebuie în primul rând să o  identificaţi. Acest lucru se face printr-un cod unic având formatul 999 99 99-99 (ex. 530 24 53-01). Cheia întregii căutări este aflarea acestui cod.

Pentru acest lucru intraţi într-un motor de căutare (de ex. Google) şi introduceţi în meniul de căutare secvenţa IPL nume_utilaj (de ex. dacă căutăm pistonul pentru utilajul Husqvarna 55 vom introduce IPL_55). Rezultatul acestei căutări va fi un fişier de tip Acrobat Reader care conţine  desfăşurătorul utilajului Husqvarna 55 ( schema explodată ). Odată deschis acest fişier veţi avea de făcut doar o identificare vizuală şi implicit veţi identifica codul căutat.

Mai rămâne să introduceţi acest cod în meniul Caută produse şi aţi găsit piesa dorită. Dacă nu aveţi ca rezultat o piesă atunci aceasta nu se află pe site şi veţi apela la punctual 5.

Atenţionare: o piesă identificată de un cod poate fi folosită pentru mai multe utilaje. Din acest motiv se poate întâlni pe site-ul nostru situaţia în care piesa găsită de dvs. să poarte alta denumire de utilaj. (De ex. căutaţi amortizor pentru Husqvarna 51 şi veţi găsi la codul respectiv denumirea amortizor 55 sau amortizor 51/55). Nu trebuie să vă impacientaţi! Dacă aţi identificat codul corect atunci piesa este cea căutată. 


2.Căutarea dupa denumire

Dacă sunteţi o persoană iniţiată puteţi căuta produsul dorit dupa numele acestuia.

Aveţi în stânga paginii, pe site, prezentate categoriile de produse, respectiv in cazul cautarii unei piese grupa Piese husqvarna cu  grupele aferente pe categorii. Astfel în funcţie de ceea ce căutaţi puteţi parcurge nivelurile unei grupe. De exemplu dacă vom căuta un segment pentru Husqvarna 136 atunci vom parcurge secvenţa : Piese husqvarna - segment şi din produsele afişate vom identifica segmentul căutat.


3.Căutarea după nume utilaj

În cazul în care căutaţi o anumită piesă pentru un ferăstrău mecanic puteţi introduce în caseta Cauta produse  numele utilajului (de ex. 262). După acţionarea butonului de căutare se vor afişa pe ecran toate piesele din site-ul nostru care se folosesc la ferăstrăul solicitat. În funcţie de numărul lor prezentarea va fi făcută pe unul sau mai multe ecrane. Rămâne doar să verificaţi dacă printre piesele găsite se află produsul căutat.


4.Nu puteţi aplica nici una din metodele anterioare

Vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de e-mail: piese@forest-tech.ro şi să ne precizaţi solicitarea dvs. Vom încerca în cel mai scurt timp să vă contactam în vederea solutionarii problemei dvs. Vă vom furniza atât prețul cât și termenul estimativ de livrare.


5.Piesa căutată nu se află pe site

Deoarece numărul de piese de schimb este foarte mare (aprox. 13.000 repere) nu putem prezenta pe site toate produsele aflate în stoc. Magazinul www.sculeforest.ro conţine cele mai vândute repere, numărul celor postate crescând în fiecare zi , pe măsura apariţiei solicitărilor dvs.

În situaţia în care nu găsiţi pe site piesa dorită vă rugăm să ne contactaţi pe adresa piese@forest-tech.ro . Vom căuta reperul solicitat, furnizându-vă atât prețul cât și termenul de livrare. După acceptarea cotației,vom posta piesa pe site pentru ca dvs. să o puteţi comanda. Întrucât este vorba despre un produs special, comanda se va prelua dupa achitarea unui avans, variabil in functie de valoarea agreata. Oricât de mult am incerca să fim prompti în oferirea informațiilor, din cauza numărului mare de piese, al modificării codurilor produselor la fabricanti sau nu în ultimul rând a lipsei de stoc la importatori, nu putem să facem acest lucru telefonic.

De aceea va rugam să evitați să obțineți aceste informații telefonic !