Cum cumpar

 

Comanda on-line este singura metodă pentru cumpărarea de produse pe acest site www.sculeforest.ro. Încercăm să diminuăm pe cât de mult este posibil preluarea de comenzi telefonice pentru că astfel aveţi posibilitatea să identificaţi vizual produsul căutat (nu neapărat după un cod) iar înregistrarea momentului la care plasaţi comanda ne dă posibilitatea să controlăm eficient respectarea timpului de răspuns.

Vă stăm la dispoziţie pentru orice informaţie la 0733.301.311 între orele 09.00 - 14.00. În afara acestui interval vă rugăm trimiteți mesaj la contact@forest-tech.ro. Vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

PRETURILE SUNT VALABILE DOAR PENTRU COMENZILE ONLINE.

PLATA SI RIDICAREA PRODUSELOR DE LA SEDIUL NOSTRU SE POATE FACE DOAR DUPA PLASAREA COMENZII ONLINE.

COMANDA MINIMA ACCEPTATA ESTE DE 100 Lei.

COMENZILE PLASATE PANA LA ORA 14:00 VOR FI CONFIRMATE DE OPERATORUL NOSTRU SI SE VOR EXPEDIA IN ACEEASI ZI, RESTUL URMAND A FI EXPEDIATE A DOUA ZI, IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL. COMENZILE PLASATE SAMBATA SI DUMINICA SE VOR EXPEDIA LUNI.

NU SE PREIAU TELEFONIC COMENZI DE PIESE DE SCHIMB.

NU SE EXPEDIAZA COMENZI NECONFIRMATE TELEFONIC.

Pentru a lansa comenzi este necesar să vă înregistraţi - adică să vă creaţi un cont de client, folosind date de identificare valide. Magazinul foloseşte un Coş de cumpărături "virtual", în care dumneavoastră adaugaţi produse folosind butonul Adaugă în coş. Acest buton îl puteţi găsi sub fiecare produs, la lista de produse sau la pagina cu detaliile despre produs. Veţi fi apoi redirecţionat automat către pagina de vizualizare a Coşului de cumpărături, unde aveţi posibilitatea să vizualizaţi lista de produse existente în coş. Pentru a modifica cantităţile pe care doriţi să le achiziţionaţi sau să renunţaţi la unul, mai multe sau la toate produsele introduse în coş trebuie sa accesati meniul Coşul meu. Pentru a vă întoarce din nou la site şi a adăuga alte produse în coş, acţionaţi butonul Continuă cumpărăturile.

Pentru a finaliza comanda, apăsaţi pe butonul Trimite comanda. În cazul în care sunteţi client nou şi nu aţi început navigarea pe site cu procedura de înregistrare, va trebui să vă creaţi mai întâi un cont de utilizator, completând formularul de înregistrare prezent în pagină. Acest proces nu vă va rapi mai mult de câteva minute, după care veţi putea finaliza comanda. În cazul în care informatiile pentru plată sunt diferite de informaţiile pentru expediere, selectaţi opţiunea Completează o nouă adresa pentru plată şi introduceţi informaţiile dorite.

Pentru a plasa comanda, selectaţi metoda de plată pe care o preferaţi şi folosiţi câmpul Comentarii comandă, care vă permite să trimiteţi eventuale informaţii suplimentare. După ce v-aţi asigurat că sunteţi de acord cu Termenii şi Condiţiile practicate, apăsaţi butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul următor.

În funcţie de caracteristicile comenzii dvs. şi de opţiunile disponibile, este posibil să vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, căreia îi pot fi asociate anumite costuri de transport. Veţi putea vizualiza valoarea costurilor de livrare înainte de finalizarea comenzii.

Dupa ce ati adaugat un produs in cos, se va deschide pagina unde este prezentat continutul cosului de cumparaturi. În acest moment puteţi fie să vă întoarceţi la pagina anterioara folosind butonul Inapoi la pagina anterioara, fie sa trimiteti comanda folosind butonul Trimite comanda.

Când vă decideţi să trimiteţi comanda, în ecranul Trimite comanda aveţi de ales tipul cumpăratorului (persoană fizică sau juridică), adresele de facturare şi de livrare, precum şi modalitaţile de plată şi livrare; puteţi să adăugaţi datele despre firma dvs. sau alte adrese folosind Contul meu. De asemenea puteţi alege şi modalitatea de plată. Dacă aveţi alte observaţii în legatură cu comanda, le puteti scrie la rubrica Comentarii. După ce aţi bifat opţiunile dorite, daţi click pe butonul Confirmare comanda.

La finalizarea comenzii veţi primi o confirmare prin e-mail. De asemenea, finalizarea cumpărăturilor implica atenţionarea automată a departamentului nostru de vânzări referitor la produsele comandate, departament care va lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp. Programul de procesare al comenzilor este zilnic de luni până vineri între orele 08:30 – 16:30. Pentru comenzile plasate în afara programului de funcţionare sau în week-end procesarea se va face în prima zi lucrătoare ulterioară comenzii.