Intrebari frecvente

Aici vom raspunde intrebarilor si sugestiilor dumneavoastra !

Cu cine se face livrarea marfii?
Livrarea coletelor se face doar cu firma de curierat Fan Courier. Pentru detalii despre costuri accesati www.fancourier.ro

Se pot deschide coletele la livrare?

Coletele se pot deschide doar dupa plata rambursului. In cazul platilor prin banca, coletul se poate deschide doar dupa semnarea AWB-ului.


Cum se impart motoferastraiele in functie de domeniul de utilizare?

Desi Husqvarna este un premium brand si motoferastraiele sunt catalogate ca profesionale, noi folosim trei categorii pentru a le diferentia: ferastraie hobby (235, 236, 240, 136, 137, 142), standard (34x, 350, 435, 44x, 450, 55, etc.) si profesionale (357, 365, 372XP, 570, 575XP, 576XP, 562XP, etc).

 

Ce este “smart start"?

Motorul si starterul au fost proiectate astfel incat utilajul sa porneasca rapid, cu minim de efort. Rezistenta din cablul starterului a fost redusa cu pana la 40%.

 

Care din ferastraiele hobby au motor X-torq?

Husqvarna 235, 235e, 240e.

 

Ce inseamna X-torq?

Technologia X-torq ofera utilajului un plus de putere, dar in acelasi timp reduce consumul de benzina cu pana la 20% si emisiile de noxe cu pana la 70%.

 

Ce este Bioclip?

Firele de iarba taiate marunt permit descompunerea mult mai rapida, transformand resturile gazonului in ingrasamant. Pe suprafetele tunse frecvent, aceasta metoda de taiere imbunatateste rezistenta gazonului la seceta.

 

De ce taie motoferastraul stramb?

Din cauza faptului ca in urma ascutirii lantului dintii nu mai au aceeasi dimensiune si acelasi unghi, efectul fiind o taietura stramba in lemn. Fenomenul apare in special la ascutirea manuala cand nu se poate urmarii unghiul de ascutire cu exactitate. Remediul in genereal este schimbarea atat a lantului cat si a sinei.