Transport

TRANSPORT

Produsele comandate pe magazinul on-line www.sculeforest.ro se livrează în toată ţara, utilizând modalitatea și termenul de livrare specific site-ului la momentul efectuării comenzii.

Transportul produselor este asigurat prin serviciul de curierat rapid FAN Courier în următoarele condiții:

Livrarea produselor este GRATUITĂ DOAR PENTRU UTILAJE și doar pentru locații din rețeaua Fan Courier fără km suplimentari. Distanțele suplimentare cad în sarcina cumpărătorului. Există opțiunea ridicării din sediul FanCourier.

Utilajele mai grele de 30 kg care sunt achiziționate în locații cu km suplimentari (transportul fiind suportat de noi doar în rețeaua de bază), sunt expediate DOAR după achitarea în avans a produsului.

Automower-ele Husqvarna nu se expediaza decit după achitarea lor în avans.

Pentru produsele care nu se încadrează în această categorie clientul va fi informat despre costul transportului în cadrul convorbirii telefonice de confirmare a comenzii pe care departamentul de vânzare o face la fiecare comandă.

Pentru produsele la care transportul nu este gratuit, valoarea acestuia este compusă din tariful de bază ( acelaşi pentru orice localitate din reţeaua de bază a curierului) şi numărul de kilometri suplimentari faţă de cea mai apropiată locaţie din reţeaua de bază. De exemplu în cazul unui colet de 2kg , costul de expediţie este de 18 lei pentru orice localitate din reţeaua de bază a curierului (Oradea, Constanta, Bacau, Cluj ,etc.) si de 18lei + 15lei daca locaţia se află la 15 km de cea mai apropiată localitate din reţeaua curierului. De asemenea, transportul se modifica funcţie de greutatea coletului.

Pentru a vedea dacă locaţia dumneavoastra se află în reţeaua Fan Courier accesaţi linkul http://www.fancourier.ro/tools/estimare-cost-livrare/ şi introduceţi judetul şi localitatea de destinaţie. Dacă în dreptul localităţii dumneavoastră este cifra (0), locaţia dumneavoastră se află în reţeaua transportatorului. Dacă cifra este diferită de zero atunci ea reprezintă numărul de kilometri suplimentari taxati pentru transport în plus faţă de tariful normal aferent locaţiilor din reţeaua de bază a curierului. Clientul poate opta de asemenea pentru ridicarea coletului de la cel mai apropiat sediu al curierului , caz în care nu mai plăteşte taxa pentru kilometri suplimentari.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată pe comandă, curierul îl va contacta pentru a conveni detaliile unei noi livrări. Programul de livrare este zilnic între 10:00 – 18:00 iar sâmbata între orele 10:00 – 14.00. Dacă în termen de 10 zile nu are loc livrarea, coletul va fi returnat către noi , urmând să anulăm comanda. Din acest moment clientul respectiv mai poate lansa altă comandă doar după achitarea cheltuielilor de livrare ale comenzii returnate.

Dacă termenul de livrare nu poate fi respectat, clientul va fi contactat din nou pentru a fi informat, urmând ca livrarea comenzii să fie făcută doar după acceptarea noului termen de livrare. În caz contrar comanda va fi anulată.

Toate produsele sunt expediate împreuna cu factura fiscală şi certificatul de garanţie. Proprietatea asupra mărfurilor se consideră transferată din momentul livrării efectuată de curier la adresa din comandă . Aceasta înseamnă semnarea documentelor de transport furnizate de curier şi efectuarea plaţii aferente facturii emise.

Eventualele probleme vizibile care apar la livrare ( cutii rupte sau desfăcute, lovituri asupra coletelor, etc.) trebuie semnalate curierului şi magazinului on-line prin mail la comenzi@sculeforest.ro şi refuzată recepţia. Aceste probleme trebuie sesizate în momentul livrării, orice reclamaţie ulterioară fiind nulă , ea nefiind luată în considerare.

Marfa poate fi asigurată.Costul asigurarii produselor pe toată durata transportului este de 1% din valoarea totală, este optională și se face doar la solicitarea clientului